ÎNSCRIERI

Formular înscriere în BeatAgora – program național de educație muzicală 

BeatAgora este un program național alternativ de educație muzicală al cărui “episod pilot” a vizat, în anul școlar 2023-2024, 5 unități școlare, din tot atâtea localități din țară. Au rezultat 12 trupe muzicale – dintre care 4 au avut deja concerte – s-au înființat 4 laboratoare/cabinete de muzică, iar un număr de 10 profesori și-au făcut meseria, cu drag și responsabilitate.

Ce se întâmplă în BeatAgora? Programul este gândit pentru o durată de 5 ani, timp în care dotăm școlile – preponderent licee cu profil real – din România cu instrumente necesare pentru a funcționa trupe rock, pop sau electro. Utilăm sălile de repetiție cu sisteme de sonorizare și susținem profesorii – curricular si financiar – pentru ca să-și poată face meseria cum trebuie. Toate instrumentele si elementele de sonorizare vor fi donate școlilor la finalul programului!

Țară, țară, vrem trupe noi! Pentru anul școlar 2024-2025, programul BeatAgora se va extinde în încă 5 localități din România. Durata de implementare coincide cu durata anului școlar.

Cum te înscrii în Beat Agora? În primul rând, trebuie să existe voință! A elevilor liceului, a profesorilor de muzică și, bineînțeles, a conducerii. Trebuie îndeplinite câteva condiții, care se pot vedea la momentul completării formularului de mai jos. Și, gata!, faci parte din cel mai cool program de educație muzicală alternativă din România.

BeatAgora este un proiect inițiat de muzicianul Zoli TOTH, susținut financiar de BRD Groupe Societe Generale.

Cine NU se poate înscrie în Beat Agora?!

1. Unitățile școlare din localitățile care fac parte deja din program, adică : Călărăși, Blaj, Râmnicu Vâlcea și Toplița (județul Harghita), București (sector 3).

2. Unitățile școlare care nu îndeplinesc cerințele minimale menționate în formularul de mai jos.

3. Unitățile școlare care au profil vocațional.

Completați cu atenție formularul de mai jos și nu uitați să apăsați butonul trimite. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Completeaza formular