PROGRAM

este programul care și-a propus să înființeze 50 de trupe în 50 de licee din 50 de orașe ale Romaniei. Pentru că muzica înseamnă emoție și fără emoție nu poți construi o generatie de succes.

O țară care cântă este o țară mai veselă 😉

Zoli TOTH

1.

În BeatAgora, ne propunem să-ți arătăm un fel nou de a-ți explora trăirile. Vrem să te exprimi prin muzică și, mai ales, vrem s-o faci în felul tău! Și suntem aici pentru tine încă de la început.

3.

A, și încă 2-3 cuvinte despre cum ne cheamă, ca să ne cunoaștem mai bine. Poate ți se pare că BeatAgora sună asemănător cu Pitagora. Și ce legătură ar avea muzica cu numele unui filozof? Sistemul lui Pitagora este prima scară sonoră folosită în muzica instrumentală al Antichității și este un element de bază în teoria muzicală. (Don’t worry, o să înveți mai târziu despre asta.)

2.

Tot de la început ne este alături BRD, care este un partener de încredere al sectorului cultural din România. BeatAgora este primul program dedicat educației muzicale în care BRD implică activ publicul – adică pe voi! – în crearea…well, a muzicii! 😉

4.

Cam asta despre noi. Așteptăm să te cunoaștem! 🙈​

1.

Suntem un program pilot.

Anul acesta activăm în 5 școli din toată țara (vezi lista aici) , însă vrem să ne extindem în cât mai multe!

2.

Avem instrumente!

Punem la îndemâna elevilor instrumente muzicale pe care le poți folosi pe tot parcursul anului școlar și nu numai

3.

Și te învățăm tot ce vrei să știi despre muzică!

Ocazional, Zoli Toth, inițiatorul programului, vine în școala ta să vadă cu ce poate ajuta pentru ca trupa ta să fie cât mai cool.

In jurul lui 20 Mai ne pregătim de concerte!

#STAYTUNED PENTRU MAI MULTE DETALII! #STAYTUNED PENTRU MAI MULTE DETALII! #STAYTUNED PENTRU MAI MULTE DETALII!

URMĂREȘTE-NE ACTIVITATEA

ADUCEM MUZICA ÎN ȘCOLI! ADUCEM MUZICA ÎN ȘCOLI! ADUCEM MUZICA ÎN ȘCOLI! ADUCEM MUZICA ÎN ȘCOLI!